Mladší žáci ~ 22. ledna 2012 ~ 0 komentářů

53. turnaj kategorie mladších žáků skupina E

Žákyně ~ 22. ledna 2012 ~ 0 komentářů

7. turnaj ligy žákyň Praha a Střední Čechy

Elévové - kluci ~ 16. ledna 2012 ~ 0 komentářů

6. turnaj ligy elévů,divize III

Mladší žáci ~ 12. ledna 2012 ~ 0 komentářů

27. turnaj kategorie mladších žáků skupina F

Karta fanouška a finanční příspěvek pro oddíl

Vážení rodiče, zvažte prosím tuto formu podpory našeho oddílu:

Generální partner českého florbalu sázková kancelář Fortuna spustila nový zajímavý projekt. Všichni fanoušci florbalu mají nyní možnost získat speciální kartu, která jim jednak přinese permanentku na základní část Fortuny Extraligy a další výhody navíc a současně jejich oddílu finanční odměnu 200,- Kč za každého fanouška.

Každý, kdo si u sázkové kanceláře Fortuna vsadí a přihlásí se do klubu fanoušků florbalu získá jednak výhody člena Fortuna Klubu Plus, což je i speciální bonus 200,-Kč, ale navíc v této kartě získá také permanentku na všechna utkání základní části Fortuna extraligy (mužů).

Fanoušek při svém přihlášení uvede vybraný florbalový oddíl – který následně získá odměnu 200,- Kč za každého zaregistrovaného fanouška. Tyto peníze pak bude Herbadent investovat zpět do oddílu a především pak do mládeže.

Členem klubu fanoušků florbalu nemusí být pouze členové vašeho oddílu, ale kdokoliv starší 18 let. Můžete tedy oslovit přátele, rodiče či starší sourozence a ti mohou prakticky bez práce podpořit náš klub.

Více informací o kartě včetně způsobu přihlášení se získáte ZDE.