6. den soustředění 14. 8. 2015

Šestý den jsme ráno opět vyrazili na rozcvičku, která byla dnes sice pomalejší, ale delší.

Po snídani jsme vyrazili na dopolední tréninky.

Florbalisté se v hale rozdělili na dvě skupiny – malí trénovali přesnost střelby, vyzkoušeli si rohy a zastříleli na „děravého golmana“, kde zkoušeli trefit díry s bodovými hodnotami 25, 50, 75, 100.

Stejný program měla také skupina starší. Ti ale zůstali na začátku. Cvičení, které jsem měl naplánované na 10 minut, trvalo nakonec 50 minut. Kluci nebyli schopni trefit ani bránu, natož nějakou z výše uvedených děr. Ze 160 střel pouze 2 skončily v brance. Naštěstí nakonec se hráči trochu probrali a cvičení jsme dokončili. Dále jsme se věnovali teči a dorážkám.

Atleti dělali běžeckou a překážkovou abecedu, pak dělali 30 m se zátěží, pak se nacvičoval start a náběh na první překážku s padákem. Na konci běhali 150 metrové oblouky, malí měli abecedu na nácvik hodu míčkem a překážky.

K obědu jsme měli sekanou s bramborem a kyselým zelím.

Po poledňáku se vyrazilo na odpolední tréninky, které probíhaly ve 3 etapách.

Malí florbalisté zůstali v tělocvičně a dali si kruhák, po té se ještě učili skákat přes švihadlo, dělali sáňky a nakonec měli relaxační cvičení, které je zklidnilo tak, že někteří dokonce usnuli.

Velcí florbalisté vyrazili do haly, kde se věnovali nácviku herního systému a přesilovkám. Po dopoledním tréninku musím říct, že se hráči snažili a trochu si napravili pokaženou pověst.

Atleti na začátku zopakovali opět běžeckou a překážkovou abecedu, aby si zdokonalili techniku běhu. Starší se věnovali rychlým startům a malí překážky, pak šli malí na rychlé starty a velcí šli na kouli.

K večeři jsme měli výborné zapečené těstoviny a zeleninový salát.

Večerní program byl opět bazén, který se sice tentokrát obešel bez vodního póla, ale místo toho se dělaly kohoutí zápasy a skákalo do vody.

Po návratu jsme popřáli k narozeninám našim dvěma oslavencům, kteří měli v průběhu narozeniny, a dali jsme si na jejich počest zmrzlinu.

Na konci jsme také jako překvapení rozdali dětem trička, zazpívali Pepovi jeho oblíbenou písničku, dali si druhou večeři a šlo se spát.

Zítra nás čekají poslední tréninky a večer balení, snad vše proběhne v pořádku.

JB

Rubriky:

Komentáře

Nikdo nekomentoval.
*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.

Jak se Vám to líbí?

76%
24%

Shoutbox

Kalenář