5. den soustředění 13. 8. 2015

Pátý den začal stejně jako všechny ostatní dny – rozcvičkou. Proběhli jsme se kolem haly a dali jsme si pár koleček na atletické dráze.

Po snídani jsme se rozdělili na 3 skupiny a vyrazili na dopolední trénink.

První z nich tvořili velcí kluci, kteří zůstali v tělocvičně a měli kruhák, za který si zaslouží velkou pochvalu, protože jejich nasazení bylo opravdu ukázkové.

Druhá skupina byli malí florbalisté, kteří šli do haly a trénovali přihrávky, 2 na 1, rohy a také na nich bylo vidět, že již teď po několika pravidelných trénincích získávají jistotu a zlepšují se.

Skupinou číslo tři byli atleti, kteří si vyzkoušeli nové padáky a běhali s nimi třicítky. Opět si zopakovali překážkovou abecedu a měřili jednu mezeru na překážkách. Malí a střední běhali 150 m oblouky.

K obědu jsme měli hamburskou pečeni s knedlíkem a špenátovou polévku.

Po poledním klidu jsme vyrazili na odpolední program ve dvou skupinách.

Florbalisté měli trénink zaměřený na brankáře a střelbu. Viky, Derviš, Křupka a Kryštof se sice velmi zapotili, ale doufám, že jim to k něčemu také bude. Při tréninku jsme brankáře natáčeli a po něm jsme si videa prohlédli, aby kluci věděli, co dělají špatně a co je dobré.

Atleti si zaběhli odpoledne překážky – 60 metrů a 100 metrů. Oproti dopolední práci ta odpolední nestála za moc. Snad se to zítra zlepší.

K večeři byly škubánky s mákem, což děti velmi ocenily.

Večerní program byl opět bazén, kde jsme vyplavili naši únavu a zabavili jsme se hraním vodního póla.

Soustředění se nám již pomalu začíná blížit ke konci, což také můžeme vidět na únavě, protože většina pokojů v klidu spí. Konec každopádně stále není a my se už těšíme na zítřejší výkony.

JB

Rubriky:

Komentáře

Nikdo nekomentoval.
*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.

Jak se Vám to líbí?

76%
24%

Shoutbox

Kalenář