2. den soustředění v Jilemnici

První budíček na letošním soustředění byl v 7:30. Velkou část dětí jsme museli probouzet, aby vůbec vstaly. Ihned jsme vyběhli ven před ubytovnu a dali jsme si lehkou rozcvičku s protažením a hrou "na babu".

Po snídani, ke které jsme měli chleba s máslem, paštikou, sýrem nebo marmeládou a křupinky s mlékem, začal dopolední trénink na atletické dráze. Zopakovali jsme si cviky na koordinačním žebříku a také zazávodili v týmech.

K obědu, který jsme již měli v místní jídelně, byl smažený sýr s bramborem. Po náročném dopoledni většina ocenila polední klid, který zakončil ke svačině vynikající borůvkový koláč a nektarinka.

Odpoledne byl opět trénink na dráze. Zaměřili jsme na překážky. A i když to pro některé byla vůbec první zkušenost s touto disciplínou, všichni se moc snažili a zaslouží si velkou pochvalu.

Po tréninku jsme se šli vysprchovat na ubytovnu a vydali se na večeři. Rizoto se sýrem všem chutnalo a někteří si přidávali. Večer jsme všem předali naše trička ze soustředění a museli jsme se kvůli tomu také jít samozřejmě vyfotit ven.

Před večerkou si děti zahrály různé hry v týmech, kdy musely vymýšlet názvy filmů, dělaly pantomimu a další aktivity. Následovala druhá večeře - chleba se šunkovou pomazánkou a rajče. Nyní již všichni po hygieně leží a chystají se ke spánku. Až na pár lehkých odřenin jsou všechny děti v pořádku.

Zítra bude den pro změnu florbalový - dopolední i odpolední trénink bude v hale. A děti se na to už velmi těší.

Fotogalerie z dopoledne 2. den soustředění Fotogalerie 2.den soustředění odpoledne

Rubriky:

Komentáře

Nikdo nekomentoval.
*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.

Jak se Vám to líbí?

76%
24%

Shoutbox

Kalenář