Třetí den soustředění Jilemnice 2.8.2016

Třetí den jsme opět zahájili krátkou rozcvičkou, po které byla naše "klasická" snídaně. Děti měly jasný výběr: Chléb s máslem, chléb s marmeládou (meruňková, jahodová, malinová), chléb se sýrem a křupínky (tedy opravdové, nikoliv Lukáš Krupička "Křupínek". Ten je zatím celý a hodný jako vždycky). Křupínky byly na výběr s mlékem nebo "holé". To vše se zapíjelo dobrým čerstvým čajem.

Po snídani jsme vyrazili na první florbalový trénink do haly. Při něm jsme se věnovali převážně základním návykům při práci s holí a také jsme probíhali různé dráhy,  které  byly ztížené nástrahami ve formě čepečků, překážek a branek. Trénink nám velice rychle utekl a my jsme po důkladném protažení, kterému se věnujeme opravdu pořádně  vyrazili na oběd. K obědu byla  dršťková polévka a lazaně s hovězím masem a zeleninou to vše posypané sýrem. Protože jsme neřekli jak se polévka jmenuje tak o ni byl veliký zájem. Všechno jídlo v nás za chviličku zmizelo. Stále mě překvapuje,  jak velké množství potravin se vejde do těch malinkých tělíček. Už si začínám myslet, že jsme oddílem otesánků.

Po poledním klidu, který probíhá opravdu v klidu a děti odpočívají při hraní a povídání jsme po malé svačince (jogurt, broskvičky, jablíčko) vyrazili na další trénink. Tentokrát do velké haly. Ten jsme po důkladném rozcvičení a běžecké abecedě zaměřili na přihrávky a správné držení hole. Všichni se moc snažili a dělali cvičení pečlivě. Takže opět velká pochvala. Poslední cvičení byl postupný útok  zakončený střelbou. Tady dostali šanci se vyznamenat i naši dva brankáři - Křupíno  a Klárka. Některé jejich zákroky byly neuvěřitelné.

Po tréninku se všichni stejně jako dopoledne osprchovali a šli jsme opět na svačinku. Jablíčka, broskvičky a chlebík opět překotně mizel v nenasytných tělíčkách.

Po svačince byla chvíle na hry a odpočinek a pak už zase další jídlo - večeře. K té byl výborní krůtí prsní plátek se šunčičkou a sýrem a jako doplněk byly šťouchané brambory a podle jejich názvu jsme se opravdu pořádně našťouchli.

Večer jsme si hráli hru po družstvech " Stát, město, zvíře .. " a pak už jenom druhá večeře - šáteček a nezbytná jablíčka a broskvičky. Vyčistit zoubky a spinkat.

 Třetí den dopoledne - hala, první florbalový trénink    Třetí den odpolední trénink hala

Večerní program a uklizené pokoje

Rubriky:

Komentáře

Nikdo nekomentoval.
*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.