Mladší žáci, 01.11.15, Kunratice - shrnutí + fotky

Tuto neděli se konal v Kunraticích již třetí turnaj mladších žáků. Pro kluky z ročníků 03 a 04 to byl ale jejich první turnaj v této kategorii, a tak jsme byli zvědaví, jak to půjde.

SK Dvojka Praha - Wizards DDM Praha 10 B 4:2 (2:2. 2:0)

V prvním zápase podali kluci standartní výkon, nějaké chyby sice udělali, povedlo se jim je ale napravit a zaslouženě vyhráli 4:2.

SK Dvojka Praha - Florbal Neratovice 5:2 (5:1, 0:1)

Ve druhém zápase jsme začali velmi dobře - rychlým gólem. Ten nás ale bohužel uspal a probral nás až time-out po soupeřově gólu na 1:1, stáhli jsme hru na dvě lajny a úroveň hry zvedli o několik stupňů výše. Zaslouženě jsme tak vedli po poločase 5:1. Ve druhém poločase jsme sice na výbornou hru nenavázali, ale průměrná hra stačila k tomu, abychom vedení udrželi. Po jednom gólu v naší sítí zápas skončil 5:2.

SK Dvojka Praha - FBK Draci 3:8 (2:5, 1:3)

Jak se říká - to nejlepší na konec. A to bohužel ne pro nás, ale pro Draky. Špatný zápas, kdy soupeře držel skvělý gólman, který vychytal několik tutovek. Velké chyby v naší obraně, několik předčasných vánočních dárků pro soupeře. Zkrátka ne vždy se daří. Zápas jsme prohráli bohužel zaslouženě 3:8.

Celková hra týmu nebyla ani výrazně špatná, ani výrazně dobrá. Podali jsme standartní výkon a s druhým místem jsme spokojeni.

Statistiky: Derviš 4b. (3+1), Tom 3b. (2+1), Igor, Max 2b. (2+0), Akin, Viky, Honza P. 2b. (1+1), Honza B., Vojta 1b. (0+1)

Fotografie z turnaje

Již příští týden nás čeká další turnaj starších žáků na Kotlářce! A opět pořádáme!

JB

Rubriky:

Komentáře

Nikdo nekomentoval.
*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.