Vaše názory, podněty, připomínky.

Tady vzniká prostor pro Vaše náměty, stížnosti, podněty, pochvaly, připomínky či další jiná vyjádření. Zde se tedy můžete projevit se vším, co nám potřebujete sdělit. Těšíme se na Vaše "slušné" reakce. Komentáře obsahující vulgární, urážející či jinak nevhodná slova budou smazány. Děkujeme za pochopení vzhledem k tomu, že se jedná o dětský oddíl.

jt

Rubriky:

Komentáře

Martina
před 6 roky

Ze dneška a včerejška mě všechno bolí, ale stejně to byly dobrý tréninky! =D

jt
před 6 roky

Doufám, že nejsi sama! :-)

Alena Kaněrová
před 6 roky

Dobrý den, nemohu jinak než napsat pár řádků k včerejšímu turnaji elévů v Kralupech nad Vltavou. Děti musím pochválit, první zápas, který hráli s Bučisem se jim maximálně vydařil. Všichni hráli velice dobře, podařilo se nám nad druhým týmem v tabulce vyhrát 6:2. V prvním zápase vedl mužstvo pan učitel Řehoř, který ač hráče nezná, je postavil do dvou pětek a vše fungovalo bez problémů. U obou obdržených gólů nastala chybička obrany a pan učitel v klidu a v pohodě dětem vysvětlil jakou chybu dělají. Zápas pokračoval a dotáhli jsme ho do vítězného konce bez problémů. Bohužel totéž se nedá říci o našem druhém zápase. Hráli jsme s týmem Střešovic, které bylo na třetím místě tabulky. Pokračování v dalším komentáři.

Alena Kaněrová
před 6 roky

Navazuji na svůj předchozí komentář. Vedení nad týmem si převzala paní učitelka Sejkotová a Petr. Bohužel rozhodil původní pětky ve kterých děti odehrály první zápas a odrazilo se to i ve výkonech dětí. I velmi dobří hráci jako Dan nebo Terezka nehráli to, na co jsme u nich zvyklí. Především mě zaskočilo chování Petra, které je bohužel viděti na posledních pár turnajích a to, že na děti dle mého názoru zbytečně křičí. Jak bylo vidět v prvním zápase, děti reagují i na klidné vysvětlování. Petr je ještě mladý a nemá velké zkušenosti s vedením dětí, ale nemyslím si, že by bylo potřeba na děti přímo křičet. V květnu nás čeká bohužel už poslední turnaj sezony. Takže se budem těšit, že se dětem podaří i ten poslední zápas, protože hrajeme jen jeden, vyhrát.

Josef Tůma
před 6 roky

Čekal jsem, že někdo povolaný zareaguje, ale protože se tak nestalo a uplynulo již dost času učiním tak sám. Poslední zápas se podle Vašeho přání vydařil a my jsem tedy ukončili sezonu vítězstvím. to co ve svém příspěvku popisujete, jsme probrali a pokusíme se situaci vylepšit. Věřím, že většina reakcí vyplývá opravdu z nedostatku zkušeností a větší míry očekávání. Ale, to je opravdu otázka věku. Nastavení vztahů a i pohledu z obou stran. Sám často používám křik, jako povzbuzení nebo jako prvek provokace. Vždycky musím vědět i to jaká bude reakce druhé strany. A podle toho si určuji míru. Musím přiznat, že se mi stává, že někdy neodhadnu pocity závodníků (hráčů a reakce není vždycky taková, jakou očekávám. A to mé vztahy s hráči jsou delší a více se známe....

Josef Tůma
před 6 roky

Ale někdy to pomůže a naopak , pokud ode mě nepřijde hlasitý souhlas či nesouhlas, tak děti reagují negativně, jako, že je vše v pořádku a situaci na hřišti neřeší, protože si myslí, že je to tak správné! Ale vždycky je to úhel pohledu. Např. na Kinderiádě nás dospělí z jiných škol berou, že jsme na děti zlí, ale ty to berou zcela jinak a tím, že nás znají jsou naopak tímto provokovány a nezřídka podají své maximální výkony. Posouzení použití, těchto prvků je ovšem velmi těžké. Tím ovšem nechci říct, že vše co se dělo kolem naší střídačky bylo správné, nechci to omlouvat, ale spíš vysvětli a věřte, že mi se snažíme tyto negativní projevy omezit. Snad Vás to neodradí při Vašem povzbuzování a Kubu to neodradí od florbalu. Díky za Vaší pomoc při turnajích. J.Tůma

Alena Kaněrová
před 6 roky

Děkuji za Vaši naprosto vyčerpávající odpověď. Bylo mi jasné, že s tím určitě budete něco dělat a problém řešit. Takže ještě jednou děkuji za reakci na můj příspěvek a přidávám pochvalu za Váš kouzelný komentář k turnaji přípravek. Bohužel sezóna končí, doufám, že bude zase rozlučka s buřtama a už teď se těšíme na novou. A.Kaněrová

před 6 roky

Chtěl bych se zeptat jestli tu bodou fotky ze soustředění a kdy :)

Alena Kaněrová
před 6 roky

Dobrý den, již příští víken se koná další turnaj mladších žáků a jelikož jsme byli první, postoupili jsme do vyšší skupiny, takže turnaj bude 16.10.2010 ve sportovní hale VŠE, ale kluci ještě nedostali žádné lístečky s instrukcemi k turnaji. Rozpis zápasů už jsem našla na stránkách florbalové unie.

Alena Kaněrová
před 6 roky

Dobrý den, kluci z mladších žáků mají za sebou 3. turnaj III.divize a opět se jim podařilo postoupit do vyšší skupiny. Myslím, že je potřeba je pochválit. Nato, že jsme začínali u dna, tedy ve skupině F a nyní jsme postoupili do skupiny C, klobouk dolů. Je třeba přidat poděkování i klukům z oddílu elévů, kteří nám vždy přijedou na pomoc, myslím si, že bez nich bychom pravidelně nepostupovali. A "lví podíl" na tom má i pan učitel Tůma, který elévy pravidelně a obětavě přiváží a nešetří sil a hlasu při podpoře hry našich florbalistů.

Olga Sejkotová
před 6 roky

Paní Kaněrová, děkujeme za podporu! Vaši pochvalu budu klukům tlumočit, oni si to jistě už přečetli. Já si také myslím, že elévové mladším žákům vydatně pomáhají ( je též chválím, ti začali ve skupině D a v neděli ve třetím turnaji už budou hrát v Béčku ) a pan učitel Tůma se pouští s vervou do všeho.Když už tak děkujeme, nesmíme zapomenout na Petra Baťka, s nímž kluky trénujeme a který je koučuje i na turnajích.

ivana fojtova
před 6 roky

no ten zapas byl super,ale kdyz pepa na nas rval tak sme si uvedomily ze mame sanci vyhrat ale bylo to zbytecne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tůma Josef
před 6 roky

Já a řval??? Jenom jsme Vás trošku povzbuzoval!!!! :D

ivana fojtova
před 6 roky

ale nejlepsi byla cesta autem,protoze jel snama pepa,a ja s lulu sme ho provokovaly az sme ztoho usly!!!!!!!!

Tůma Josef
před 6 roky

No vidíš, a taková to byla pěkná cesta!!! :)

Tůma Josef
před 6 roky

a příště můžeš dát komentář přímo k článku, ať se to tady nemusí hledat!!! :)

Eva podroužková
před 6 roky

Tak naši malí kluci opět vyhráli a bylo to super! Ráno sice nevstali někteří ani z postele a sotva chodili, ale za to , co předvedli, si zasloužili velké díky. stejně tak i rodičové, kteří fandili o sto šest a možná přišli i o hlasivky:-))

Tereza Lejčková
před 6 roky

Zůčastním se 18.12.10 sobotního zápasu v Areně Kotlářka .Odjezd od školy ..mohu vzíti 3 osoby sebou do auta s pozdravem Tereza L.

Alena Kaněrová
před 6 roky

Včera se konal další turnaj mladších žáků, tentokrát ve skupině D, do které jsme spadli po minulém vyřazení v Mladé Boleslavi. Komentář k minulému turnaji je umístěn u pozvánky na turnaj. Musím říct, že včera to bylo ještě horší než v Boleslavi. Rozhodovala jsem se jestli mám vůbec něco napsat. Ale je naprosto šílené jet na turnaj s pěti hráči a jedním brankařem !!! Naprosto nechápu proč se ostatní neúčastnili, na tréninky chodí všichni a jak mi bylo řečeno i pozvánky s instrukcemi dostali také všichni. I přesto, že jsme opět prohráli všechny tři zápasy, se kluci rvali jako lvi. Na třetí zápas jim chyběly síly i dech. A přesto, když se pořádně podíváme na zápasy, je vidět, že podle skóre by opravdu stačilo pár lidí na vystřídání a byla by šance vyhrát a opět se vrátit do skupiny C.

Alena Kaněrová
před 6 roky

První zápas jsem hráli s Dvorem Králové, dlouho to vypadalo, že to naši zvládnou s remízou 1:1, pak to David Skála nevydržel s nervama a vyběhl střídat dřív a hráli jsme v oslabení, to se nám podařilo ubránit, ale pak už nám chyběli síly, které kluci dali do oslabení, neuhlídali útok a byl tam druhý gól, zápas skončil 2:1. Ale kluky musím pochválit, v pěti, je to výkon. Druhý zápas jsme hráli s nejsílnějším soupeřem naší skupiny, s Mladou Boleslaví. Kluci dokázali v první polovině ubránit bezbrankovou remízu, minutu a půl před koncem druhé jsme bohužel dostali takový nešikovný gól, takže bylo jasné, že se musí riskovat a hrát power play, Petr odvolal brankáře a jelikož ještě dorazil Marek Hruška, byla šance hrát v přečíslení.

Alena Kaněrová
před 6 roky

Ale byl to opravdu hodně silný soupeř a ani štěstí nestálo na naší straně a dokutálel se nám do prázdné branky druhý gól, téměř současně se zazněním konce zápasu. Po druhém zápase bylo pauza tři zápasy. Což asi nebylo moc dobré, kluci se nabaštili, odpočinuli si, což nutně potřebovali, ale zatuhli. Třetí zápas jsme hráli se Střešovicemi, které byly naopak nejslabší soupeř ve skupině, stačila by nám remíza, ale opak byl pravdou. Prohra 4:1 hovoří sama za sebe. Klukům jako když chybí chuť hrát a hlavně se trefit do branky soupeře, ostřelovali ji jako kanonýři, ale ne a ne se trefit. Obrana už taky slábla a útočníci soupeře měli téměř volno před naší brankou.

Alena Kaněrová
před 6 roky

Takže děkuji všem kluků za účast a rodičům, kteří byli ochotni obětovat volnou neděli a kluky odvézt na turnaj na Kladno. Za účast patří dík i Petrovi a panu učiteli Martinů.

Tereza Lejčková
před 6 roky

Čau Pepo v neděli pojedu na zápas a budu u školy v 7:15 a můžu vzít 4 osoby s sebou do auta.

Josef Tůma
před 6 roky

TAk se tak trošku bojím, aby se do auta nevešlo celé družstvo!!! :D

Alena Kaněrová
před 6 roky

Tak máme za sebou další turnaj mladších žáků ve skupině E. Už při příjezdu před halu jsem radostí zaplesala, když jsem viděla v jak hojném počtu kluci dorazili. V duchu a hodně potichu jsem si říkala, že by se nám přeci jen podařilo znovu postoupit do D. První zápas jsme hráli hodně brzy, v 9.00 hod. Jelikož se hrálo v Kutné Hoře (i když podle rozpisu se mělo hrát ve Dvoře Králové), museli jsme všichni z Prahy vyrazit brzy. Tak chlapečkové opět nezklamali a trošinku při zápase spinkali, takže jsme první zápas se Spartou prohráli (6:2). Z toho ten druhý gól bylo trestné střílení, které Štěpán bravurně proměnil. Pak jsme měli 3 hodiny ! volno, což bylo dost dlouhé. Jediné řešení bylo obléknout se a vyrazit za krásami Kutné Hory.

Alena Kaněrová
před 6 roky

Po návratu do haly jsme s hrůzou zjistili, že turnaj nabral téměř hodinové zpoždění. Měla jsem obavy, že takto dlouhá pauza nebude moc dobrá pro kluky. Mé obavy se nepotvrdily a kluci druhý zápas (s Falconem) vyhráli a světě div se ono to jde vyhrávat. Na klukách bylo vidět, že opět našli chuť hrát, což bylo důležité, protože pokud jsme chtěli alespoň setrvat ve skupině, museli jsme další zápas vyhrát. Třetí zápas jsme hráli s Kladnem. Pamatujeme se na ně ještě z elévů, tam byli hodně slabí. Tady to nebylo taky nic moc, ale obranu měli hodně silnou. Nakonec jsme tento důležitý zápas vyhráli 3:2. Pro nás rodiče to byla ovšem infarktová situace. Ke konci druhé půle na nás hodně tlačili a naši se nemohli vymanit z jejich uzavření před brankou.

Alena Kaněrová
před 6 roky

Ale nakonec jsme se dočkali sirény na konci zápasu a s chutí si zařvali. Pak už nás čekal jen tzv. "pro forna" zápas o umístění na turnaji. Hráli jsme proti Panterům.I když už kluci věděli, že prakticky o nic nejde, chuť vyhrávat jim nechyběla a tak jsme i tento zápas vyhráli. Soupeř byl poměrně těžký, a to i po stránce srovnání poměru váhy jednotlivých hráčů s našimi kluky. Jen poznámku na konec, hala měla parkety, takže klukům to klouzalo, většina si jich odvezla spálená kolena a místa minimálně, naprosto nevhodné pro pořádání turnaje s osmi družstvy. Jinak opět poděkování Petrovi Batěkovi, p. učiteli Martinů a hlavně samozřejmě rodičům, a to i rodičům elevů. S chutí na příští turnaj věřím, že už tentokrát postoupíme.

Alena Kaněrová
před 6 roky

Chybka se mi vloudila do výsledku zápasu se Spartou. Tak pro rekapitulaci výsledky všech zápasů. Dvojka-Sparta 2:7, Dvojka-Falcon 6:2, Dvojka-Kladno 3:2 a Dvojka-Panteři 3:2.

Tereza Lejčková
před 6 roky

Čau Pepo celý týden (od 31.1.) nepůjdu na tréninky.Mám naražený palec

kmichaela
před rokem

Dnešního dne jsme se zúčastnili zápasu ve Vaší X3M aréně. Musím reagovat na naprosto nevhodné podmínky, jak pro samotné hráče tak pro jejich rodiče. Hráči neměli k dispozici žádné zázemí. Převlékali se přímo v hale, neměli si kam odložit oblečení, neboť tribuna byla zaplněná rodiči. Rovněž zde není vyřešeno sociální zařízení. Pro hráče a rodiče bylo k dispozici venku jediné suché WC. Pro tolik lidí to bylo naprosto nedostačující. Nejsou zde splněny základní hygienické standardy. Když pominu ponurou halu, nelze přehlédnout prašné prostředí, ve kterém děti hrály. Závěrem konstatuji, že pokud chceme, aby naše děti sportovaly, tak jim máme vytvořit vhodné podmínky - zde bohužel není ani náznak. Místo zákazu používání fanouškovských pomůcek by bylo vhodnější důstojně přivítat své soupeře s kvalitním zázemím. Toto byla nejhorší aréna, kterou se navštívila a doufám, že již nenavštívím. Maminka kladenského hráče.

SK Dvojka Praha
před rokem

Dobrý den, rád bych upozornil, že s touto halou nemá SK Dvojka Praha vůbec nic společného, takže pokud s ní máte jakékoliv problémy, tak my Vám s nimi určitě nepomůžeme. Naše domovská hala je ZŠ Campanus, pětkové turnaje pořádáme v hale Jižní Město a Kunratice. Muselo zřejmě dojít k omylu.

Jakub Borovský,
SK Dvojka Praha

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.