1. - 4. den soustředění Jilemnice 10. 8. 2016

Soustředění se nám pomalu překlápí do druhé poloviny. A zatím se nám daří dobře. V neděli po příjezdu jsme již trénovali a zopakovali si vše, co by snad někdo mohl přes prázdniny zapomenout. V pondělí již tréninky nabraly vyšší intenzitu, počasí nám přálo, takže atletky mohly být celý den venku, florbalisti a florbalistky byli v hale a pilovali všechny potřebné dovednosti. Na konci si také zahráli zápas kluci proti holkám. Večerní program nám vyplnil bazén, kde jsme si zaplavali, zablbnuli a také zahráli v týmech naše tradiční vodní pólo.

Úterní den začal hezkou rozcvičkou, počasí dopoledne i přes předpověď vydrželo dobré, a atletky tak mohly na dráze skákat překážky a házet míčkem. Kluci tentokrát do haly nevyrazili, v tělocvičně byl nejdříve krátký trénink střelby, po kterém následoval kruhák. Ten čekal po obědě také atletky. Florbalistky i florbalisti vyrazili odpoledne do haly, kde děvčata trénovala práci s míčkem a střelbu, kluci zase spolupráci a herní situace. Po večeři měly holky ještě jeden střelecký trénink v tělocvičně, který zakončily zápasem po tmě. Kluci si zahráli společně hru Parlament a ostatní měli volný program.

Středeční den byl pro některé ten nejlepší – dnes máme totiž volno a byli jsme nakupovat. Dopoledne jsme měli o hodinu a půl posunutý budíček, od 10 jsme šli do bazénu, kde jsme kromě jiného také skákali do vody. Po poledním klidu jsme konečně vyrazili do místního Tesca, kde si každý nakoupil to, co potřeboval a chtěl. Dále byl ještě krátký rozchod na náměstí a domů. Kdo měl zájem, šel se ještě podívat do místního muzea. Před večeří byl program volný, zájemci využili pingpongový stůl, ostatní byli vděčni za možnost odpočinku. Večer vyplnily společenské hry, sledování prvního českého medailisty na LOH v Riu Jiřího Prskavce a druhá večeře, ke které byl chleba s pomazánkou a paprika.

Až na pár natažených a namožených svalů jsme v pořádku, jídlo je velmi dobré, často si někdo i přidává. Na ubytovně je neustále jídlo k dispozici, takže hlady nám nikdo netrpí. Po dnešním odpočinkovém dni nás zítra zase čekají tréninky, takže ve 22 hodin již většina spí a nabírá energii na zítřek. 

Rubriky:

Komentáře

Nikdo nekomentoval.
*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.