Pátý den soustředění Jilemnice 4.8.2016

Pátý den jsme opět zahájili rozcvičkou hned po budíčku. Potom jsme si dali obvyklou snídani a vyrazili do haly na florbalový trénink. Při něm jsme překonávali různé dráhy a na závěr tréninku jsme si také zahráli zápasy. Utkání skončilo remízou, a proto jsme byli všichni spokojeni. Protože jsme měli už hlad, tak jsme si dali oběd. Měli jsme Prácheňskou polévku s vejcem a žampiony  a jako druhé jídlo moravského vrabce s bramborovým knedlíkem a dušeným špenátem.  To všechno brzy zmizelo v našich bříškách. Po návratu na ubytovnu byl už jenom polední klid.

Po odpočinku jsme obešli pár obchodů, aby si každý mohl koupit něco dle svých představ. Pak jsme už vyrazili v krásném počasí na atletickou dráhu. Zaměřili jsme se na všechny typy rozcvičky, rychlost a překážky. Na všech bylo vidět, že se od prvního tréninku na překážkách zlepšili a viděli jsme velmi dobré výkony. Při tréninku se velmi oblíbenou činností stalo polévání vzájemně vodou a v některých případech by se dalo mluvit i o menší vodní válce.

K večeři jsme měli sýrovou omáčku s těstovinami a masem, která všem chutnala tak moc, že si téměř každý přidával. Večerní program nám vyplnila hra Riskuj, kde si každý otestoval své vědomosti. A i když ne každý tým skončil nakonec v plusu, všichni se snažili a hra se jim líbila. Po hře už jen druhá večeře v podobně chleba s vajíčkovou pomazánkou a všichni šli spát.

Fotogalrie pátý den dopoledne           Fotogalerie odpledne na atletice   

Večerní program

Rubriky:

Komentáře

Nikdo nekomentoval.
*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.

Jak se Vám to líbí?

76%
24%

Shoutbox

Kalenář