Soustředění v Jilemnici – DEN 1, 2

Druhou večerku máme za sebou a konečně jsme si našli také čas ke krátkému reportu z našeho soustředění. Všichni jsme zdraví, to je první a důležitá zpráva obou dnů.

Už včera po příjezdu se vydali mladší i starší žáci do haly, zatímco dívky absolvovaly trénink na dráze. Po večeři, ke které jsme si dali špagety, jsme si řekli základní pokyny a hráči měli dobrovolný trénink, případně hráli ping pong nebo další hry.

Fotogalerie první den

Druhý den začal tou asi nejméně oblíbenou částí celého soustředění – rozcvičkou. Po několika pokusech se povedlo všechny vzbudit a všichni také rozcvičku přežili. Dopoledne byli v hale starší žáci a žákyně. Poprvé si už také zahráli velký pětkový florbal pět na pět, zatímco mladší žáci makali na zlepšení přihrávek a střelby.

Odpoledne si mákli zase starší žáci, kteří měli první kruhák v sokolovně, po kterém někteří  (Derviš) usnuli v tělocvičně. Pětkový florbal naopak pilovali mladší žáci i žákyně. Večer nás čekal první bazén, kdy jsme si už tradičně zahráli vodní pólo a zaměřili se i na regeneraci. Nyní už všichni spí a těší se na další tréninkový den, který nás zítra čeká.

Fotogalerie druhý den