Valná hromada s „vuřty“ -florbal – děvčata a atletika

Volební valná hromada a „vuřty“ – 13. 6. 2018 pro všechny atlety, atletky a florbalistky a jejich rodiče

Již tradiční akce „vuřty“ se bude konat v středu 13. 6. 2018 od 17,00 v ZŠ Campanus (vstup od tělocvičen 2. stupně – „CENTRA“). Zváni jsou všichni členové a přátelé klubu SK Dvojka Praha. Prosíme, aby každý včas oznámil, o kolik kusů vuřtů bude mít zájem!! Těšíme se na Vás!

Tato schůzka bude také využita pro volební valnou hromadu a k vyřízení všech záležitostí k soustředění – odvozy a případně další dotazy. Pokud se nemůžete valné hromady zúčastnit pověřte prosím někoho, můžete i trenéra, Vaší zastupováním, ať je valná hromada usnášení schopná.

Zde oddělte

Přihláška:

Oznamuji, že se se svou dcerou/synem zúčastníme opékání vuřtů na závěr letní sezony.

Jméno:                                                          Počet buřtů:

Příloha 2 Plná moc v případě, že se neúčastníte valné hromady:

Zmocnitel ………………………………………….………………………………………..…. (jméno, datum narození, bydliště) / (obchodní firma, sídlo, IČ, údaj o zápisu v obchodním rejstříku) tímto uděluje

PLNOU MOC

kterou zmocňuje pana/paní ………………………………., datum narození …………………, bytem na adrese ………………………………….. k tomu, aby ho v plném rozsahu a na základě § 184 odst. 1 zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění, zastupoval/a na valné hromadě Sportovní kluby Dvojka Praha z.s., se sídlem U Nových domů II 532/11, PSČ 140 00, IČ 49625519, zapsané ve spolkovém rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze Spisová značka: L 5615

konané dne 13. června 2018 od 17 hod. v Základní škole Campanus, Jírovcovo náměstí 1782, Praha 4, PSČ 140 00.

Touto plnou mocí zmocnitel zmocňuje zmocněnce, aby se za něj zúčastnil uvedené valné hromady a na této valné hromadě jej zastupoval ve výkonu všech práv spojených s členstvím, zejména aby za něj na uvedené valné hromadě hlasoval.

Tato plná moc zaniká skončením předmětné valné hromady.

V ………………….., dne ……………….……………

Podpis zmocnitele: ……………………….……………