Přípravky odstartovaly sezonu, hráli i mladší žáci

O víkendu odstartovala soutěž pro všechna tři družstva přípravky, která si premiérový turnaj v sezoně odehrála na domácím hřišti v ZŠ Campanus.

V sobotu bojovaly dva týmy SK Dvojky najednou. Lépe se vedlo chlapcům, kteří pod vedením trenéra Řehoře uhráli ve skupině s pěti týmy jednu remízu 6:6 s Mladou Boleslaví, která stejně jako naši hráči nedokázala vyhrát další zápas, a protože měla horší skóre, brali naši kluci čtvrté místo.

Na druhém hřišti bojovala děvčata. Pro některé z nich se jednalo o úplně první turnaj v životě, přesto zanechaly sympatický výkon. I když se nepodařilo děvčatům vyhrát ani jeden zápas, klukům hodně zatápěly a v jednom utkání ztratily holky pouze jediný gól na soupeře.

V neděli začala sezona také pro starší přípravku, která ve druhém koši skončila ve skupině na druhém místě, díky čemuž vyzvala v duelu o konečnou třetí příčku Spartu. Ta byla nakonec šťastnější, vyhrála 5:2 a naše přípravka skončila čtvrtá.

Všichni si turnaj náramně užili, a o to jde. Jen tak dál i do příštích turnajů, základ všeho je totiž zábava!

O víkendu také hrál tým mladších žáků, který první zápas prohrával gólem v poslední minutě 2:3. Pak už ale kluci zabojovali, hladce si poradili s Kutnou Horou (8:2) i Unhoští (7:3)a obsadili celkové druhé místo.