Starší žáci na začátku sezony září, postoupili i elévové

Sezona postupně začíná všem týmům, nejvíce mají zatím odehráno starší žáci. A ti zatím předvádí velmi dobré výkony. Po prvním turnaji, který pořádali v Kunraticích a skončili druzí, tentokrát museli cestovat do Vlašimi a přivezli postup.

V prvním utkání jsme vyzvali podruhé za 14 dnů Mladou Boleslav a opět jsme se radovali z vítězství. Jako správný kapitán se ukázal David Horký, který vstřelil všechny čtyři branky, a zařídil tak tři body po výsledku 4:0. Druhý zápas proti Spartě byl mnohem náročnější, naši hráči třikrát prohrávali, vždycky se ale dokázali dotáhnout zpět a utkání skončilo 3:3. Jelikož sparťané měli dvě remízy a pouze dva body, zatímco my vybojovali čtyři, nastoupili jsme do finále proti Kutné Hoře. Po poločase jsme vedli 3:1, ve druhé části ještě přidali gól Max Bělovský a David Horký a po výhře 5:1 postoupili starší žáci do pátého koše.

První turnaj v sezoně čekal na všechna tři naše družstva elévů. Nejlépe se vedlo „Áčku“, které na Campanusu zvládlo náročný první duel proti FbK Olymp, kdy naši kluci nejdříve ztratili dvoubrankový náskok, když z 2:0 Olymp otočil na 2:4. Naši elévové ale dokázali vyrovnat a utkání skončilo remízou 4:4. Ve druhém utkání využili kluci snazšího soupeře a Panthers B porazili 14:0. Díky lepšímu skóre nastoupili do finále proti Flobu, které si vedlo ve druhé skupině přesvědčivě. Naši kluci ale předvedli parádní výkon, vyhráli a zajistili si postup.

„Béčko“ hrálo také v sobotu na Campanusu a stejně jako první tým si zahrálo finále. V něm už ale naši kluci na soupeře nestačili a skončili druzí. „Déčko“, tedy dívčí družstvo, nastupuje v této sezoně ve chlapecké kategorii. Holky statečně bojovaly a nakonec porazily družstvo Bohemians.

Příští týden poprvé změří své síly se soupeřkami mladší žákyně.